на живо

"Не е нужно да сме перфектни": Къде е Бланка Влашич?

Мъжът ѝ изневери в ефир, тя се скри

"Не е нужно да сме перфектни": Къде е Бланка Влашич?
 

В последните дни легендарната атлетка Бланка Влашич е първа новина не само в родната Хърватия. Белгийският спортен журналист Рубен ван Гюхт направи живо включване от хотелската си стая, а зрителите забелязаха чифт женски крака на леглото зад него.

Видеото обиколи социалните мрежи, а белгийският HLN информира, че Рубен, който е командирован на Евро 2024, не е пожелал да коментира нищо по случая.

Последната активност на Рубен е след мача Нидерландия - Австрия, който "лалетата" загубиха с 2:3 и завършиха на трето място в Група D.

Снимка: Facebook/Instagram

Той споделя с обществеността, че атмосферата в националния отбор е била "като на погребение".

"Видях настроението като на погребение в съблекалните. Говорих с играчите неофициално, те бяха наистина разстроени. Нямаше еуфория след мача, въпреки че би било нормално, те все пак се класираха."

Рубен прави и коментар. "Ние сме хора. Играчите също са хора. Не е нужно да сме перфектни."

За голите крака в хотелската стая мълчи и самата атлетка.

Снимка: Facebook/Instagram

Хърватското списание Story обяви, че Бланка е в Леденик с бившата чукохвъргачка Ивана Брклячич. Двете организират спортен лагер за деца.

Програмата включва и образователни елементи, "които ще допринесат за цялостното развитие на вашето дете", се казва в сайта на лагера. Заниманията трябва да продължат до 14 юли.

Снимка: Facebook/Instagram