на живо

Романтикът Роналдо изнесе серенада на Джорджина (ВИДЕО)

Португалецът впечатли своята любима

 

Кристиано Роналдо се оказа голям романтик. Звездата на Ал Нсър организира вечеря, на която присъстваше и неговата любима – Джорджина Родригес.

Събитието се проведе в Лисабон и изненади не липсваха. Част от атракцията бе португалският фламенко певец Нининьо, който позабавлява гостите, включително и звездната двойка. На свой ред Роналдо също не пропусна да открадне шоуто и да демонстрира своите певчески таланти. Нападателят изпълни на испанката своята любима песен – Mine (б.а.-в превод Моя). В социалните мрежи се появиха кадри, на които той дава всичко от себе си, а инфлуенсърката изглеждаше повече от впечатлена.

 

Цялото лято слушахме Нининьо. Крис знае всичките си песни наизуст. Кристиано е любовта на живота ми и е толкова романтичен. Той е най-добрият ми приятел и му се възхищавам“, споделя испанката още в първия епизод на от новия сезон на шоуто „Аз съм Джорджина“.

Двамата се запознават в магазин за луксозна марка преди седем години и оттам започва тяхната приказка. Тя работи във въпросния магазин, но животът й се променя, след като се запознава с португалския национал. Брюнетката и футболистът имат 5 деца, като 2 от тях са общи, докато Роналдо е баща на още 3, които са от сурогатни майки.

Двамата все още не са сключили брак, но все пак обсъждат предприемането и на тази стъпка. „Със сигурност ще бъдем женени един ден. Това е мечта на майка ми. Защо не? Джорджина ми е приятелка, разговаря ли сме. Аз отварям сърцето си за нея и тя прави същото за мен. Сега не мисля за това, но виждам бъдеще, в което мисля, че и двамата го мислим“, допълва Роналдо.