на живо

С 50 000 лв. по-малко: Играли ли са националите комар? (ВИДЕО)

Коментирайте и вие?

Facebook
 

В Епизод 14 на най-новото дигитално предаване на bTV "Спортен нюзрум" водещите Петър Бакърджиев и Димитър Тасев дискутираха вярна ли е скандалната информация за среднощна игра на карти с високи залози с участието на футболни национали точно преди 0:5 от Северна Ирландия.

Според в. "Тема спорт" някой от лидерите в отбора дори е олекнал с 50 000 лв.

След мачът в Белфаст четата на Илиан Илиев паднаха до третата позиция в група 3 на Лига С.

Хейт коментари заляха националния отбор в социалните мрежи, а водещите се включиха в дискусията: 

 

"Вярваме, че е така, защото този слух се носи из футболните среди вече няколко дни, очевидно те вярват много на своите източници, щом са го написали, но в интерес на истината целият екип на "Тема:Спорт" беше поканен да гостува в "Спортен нюзрум", да дойдат, да ни дадат малко повече информация по тази публикация. Колегите отказаха да ни гостуват и да ни разтълкуват, ако знаят повече за това, което са написали", сподели Димитър Тасев.

Петър Бакърджиев пък върна лентата назад и сподели личен опит: "Чистосърдечно няколко пъти съм казвал, е то сега и на теб ти казвам, че аз когато съм бил, макар и слаб баскетболист, съм ходил на лагери, също сме играли карти и също сме залагали пари. Аз не виждам драма в тази работа. Ама не мисля, че загубата 0:5 е вследствие на това, че играли комар, а че нямат качества.

 

Един от най-добрите не волейболисти – Владо Николов, по цяла нощ жулеше компютърни игри, не спеше до 3-4 сутринта, но бяхме четвърти на олимпиадата."

"Ти добре го каза – ти си бил слаб баскетболист, аз съм бил още по-посредствен лекоатлет. Ние и да сме играли, и да не сме играли, тук става въпрос за професионални футболисти, които са на всичкото отгоре национали, които преди няколко дни а-ха да загубят от Люксембург като домакини, а не са загубили, и сега, видиш ли, губят 0:5 и играят комар! А, бе, не може! Да легнеш, да се наспиш, да се концентрираш, поне 0:4 да паднеш...", обобщи ситуацията Димитър Тасев.

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK