на живо

Само един човек има право да посещава Михаел Шумахер

Най-великият пилот в историята претърпя инцидент на ски през 2013 г.

 

През последните няколко дни се говори много за Михаел Шумахер. След като проследихме драмата около брат му Ралф, който обяви, че е гей и колко това ядоса бившата му съпруга Кора, за семейство Шумахер се говори и около сватбата на дъщерята на легендарния пилот от Формула 1.

Има информация, че Михаел се е появил на сватбата на Джина Шумахер и избрани гости са успели да видят как се справя, а сега английските медии разкриха, че само един пилот от Формула 1 има право да го посещава!

Снимка: Facebook

Най-великият пилот в историята претърпя инцидент на ски през 2013 г. във френските Алпи. Здравословното състояние на вече 55-годишния бивш ас е забулено в тайна, а съпругата му Корина внимателно подбира кой да го вижда.

 

Сега се съобщава, че само един бивш колега и близък на семейството има право да го посещава, когато пожелае, и това е Фелипе Маса. 43-годишният бразилец е карал за Заубер, Ферари и Уилямс в кариерата си и срещу името му стоят 11 победи и 41 подиума.

Снимка: Facebook
През 2006 г. той дойде от Заубер като млада надежда за партньор на Пилето и трябваше да остане само един сезон, но тъй като Шуми напусна отбора след тази година, той остана в италианския отбор до 2013 г.

Въпреки че караха заедно само година, си личи, че са създали специална връзка, а от Скудерия, освен Маса, доскоро само бившият шеф на Скудерия Жан Тод можеше да контактува с германеца и близките му.