на живо

Съпругът на Бланка Влашич след изневярата в ефир: Хората правят грешки...

Ден с ден не си прилича, анализира журналистът

Съпругът на Бланка Влашич след изневярата в ефир: Хората правят грешки...
 

Журналистът и съпруг на голямата хърватска атлетка Бланка Влашич - Рубен ван Гюхт, се изказа след скандала в пряко предаване от хотелската стая.

Припомняме, че белгиецът направи видео разговор в предаването "Седмичници на Радио 2", в което зрителите видяха женски крака в леглото зад него.

Рубен не коментира скандала и бруталната гавра с Бланка, а говори за състоянието на белгийския национален отбор преди 1/8-финала с Франция от програмата на Евро 2024.

Той критикува слабото представяне на Лукаку и компания в груповата фаза, но мнозина смятат, че определени думи са свързани и със случилото се.

"Ден с ден не си прилича. Хората и футболистите не са едни и същи всеки ден. Хората правят грешки. Аз съм пръв, футболистите, всички ние. Всички признават, че играта ни е катастрофа, включително и играчите. Случва се. Класирахме се и се радвам за това.

Тенденцията за "наказване на мнения" за съжаление е тенденция, която преобладава във всички сфери на обществото. Не съм фен на това. Също така намирам нюансите и човечността за много ценни. И ще продължа да ги защитавам. А сега е ред на Франция! Да се радваме на живота", оптимист е белгиецът.

Медиите в Белгия спекулират, че журналистът има връзка с писателката Шарлот ван Лой, с която изневерява и на първата си съпруга Лоранс ван Тонгерла.