на живо

"Смъртта на моята мечта": Жизел Бюндхен плаче за Том Брейди

Ако има човек, който искам да бъда най-щастлив на света, това е той, повярвайте ми, казва моделът

Топмоделът Жизел Бюндхен говори откровено за развода си с Том Брейди през 2022 г., наричайки го "смъртта на моята мечта".

В кратко видеото преди предстоящата й среща с журналистката Робин Робъртс, 43-годишната бразилка беше попитана за този конкретен цитат и развода си.

Бюндхен се просълзи, извърна лице от камерата, питайки: "Може ли малко време?"

Снимка: Getty Images

Бюндхен и 46-годишният Брейди финализираха развода си през октомври 2022 г., малко след като обявиха решението си да се разделят след 13 години брак. В интервю от април 2023 г. за Vanity Fair бившият ангел на "Виктория'с Сикрет" отрече, че футболната кариера на Брейди е провалила брака им.

Тя нарече шума около семейството "много обиден" и "най-лудото нещо, което можех да чуя".

"Ако има човек, който искам да бъда най-щастлив на света, това е той, повярвайте ми", добави тя. "Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам, наистина, от дъното на сърцето си."

В тийзъра за предстоящия „IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain“ на Бюндхен тя също засегна къде се намира любовният й живот сега.

Робъртс я пита дали ще може да „отвори сърцето си отново за някого“, а тя просто свива рамене с лека усмивка на лицето си. "Там, където е сърцето ми сега, е мястото, където съм в момента. Не се извинявам."

След развода Бюндхен, която има дъщеря Вивиан (11) и син Бенджамин (14) от Брейди, се сближи със семейния инструктор по жиу-джицу Хоаким Валенте.

Снимка: Getty Images