на живо

Световното първенство по вдигане на тежести - пряко по RING и на btvsport.bg (ВИДЕО)

Най-добрите тежкоатлети се впускат в ожесточена битка в Саудитска Арабия. Българското участие - в каналите на bTV Media Group

Световното първенство по вдигане на тежести - пряко по RING и на btvsport.bg (ВИДЕО)

Най-добрите тежкоатлети в света отново в ефира на RING!

Време е за световното първенство по вдигане на тежести в каналите на bTV Media Group. В Рияд - България отново ще преследва отличията в един от най-успешните ни спортове.

На 6 септември начало на участието ни ще постави Иван Димов. В кат. до 61 кг европейският шампион от Тирана 2022 г. ще атакува място сред най-добрите. Надпреварата ще можете да наблюдавате от 23:00 ч. в ефира на RING.

Ден по-късно, в четвъртък, 7 септември, от 19:00 ч. пряко по RING и на стрийм на сайта www.btvsport.bg на подиума при 67-килограмовите ще се появи Валентин Генчев, който ще се опита да събере стабилен двубой в преследване на олимпийската мечта.

Един от най-опитните в българския отбор – Божидар Андреев, ще преследва отличията в Саудитска Арабия на 11 септември.

От 16:30 ч. зрителите на спортната телевизия на България RING ще могат да проследят битката на сливенския щангист за отличията в Рияд.

Последен, но не и по важност ще се състезава Христо Христов. На 16 септември „Ще видите новия Христо!“, както се закани варненецът при заминаването на летището.

Европейският първенец от Тирана 2022 г. има една мисия пред себе си: да докаже, че формата е временна, но класата е вечна.

Стартът на категория до 109 кг. при мъжете е от 19:00 ч. и ще бъде излъчен на познатите места – пряко в ефира на RING и на стрийм безплатно и без регистрация на нашия сайт: www. btvsport.bg.

Време е за нови български успехи! Световното първенство по вдигане на тежести – от 6 септември в каналите на bTV Media Group.