на живо

Жената на Усик със зловещо предупреждение към Циганския крал (СНИМКА)

Катерина припомни какво причинява съпругът й на британските си съперници на ринга

Жената на Олександър Усик отправи зловещо предупреждение към Тайсън Фюри преди дългоочакваната битка между двамата за званието абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория. Преговорите все още не са приключили, а набелязаната дата е 29 април.

Катерина Усик публикува смущаващо изображение в Инстаграм. На него съпругът й е представен като Смъртта, а от три отворени врати се стича кръв. Върху всяка от вратите е снимката на някой от британските боксьори, победени от шампиона - Антъни Джошуа, Дерек Чисора и Тони Белю. Украинецът се насочва към четвърта врана, която все още е затворена и е с лицето на Тайсън Фюри.

Посланието на г-жа Усик идва след серията необичайни претенции на Циганския крал, заради които битката изглежда под сериозна въпросителна. Въпреки че притежава три от четирите титли в категорията, Олександър получи оферта за едва 30 процента от приходите. Той обаче бързо прие с условието, че съпурникът му дари 1 млн. паунда за войската в родината му Украйна.

Впоследствие Фюри пожела от договора да бъде премахната клаузата за реванш, което разгневи промоутъра на Усик - Олександър Красюк. Все пак британецът загатна, че датата 29 април ще бъде специална в боксовия календар.

Тагове:

@