на живо

Диниш Алмейда пред bTV: Имаме лидери, дано си тръгнем с трите точки (ВИДЕО)

Ще следваме нашия план, надъхан е централният защитник

 

"Имаме лидери в отбора и е наша работа да заемем позицията на капитана, когато него го няма и да бъдем лидери! Да, ролята ще падне върху няколко момчета да поведат отбора и да бъдат лидера, от който се нуждаем", каза пред bTV бранителят на Лудогорец Диниш Алмейда.

В 22:00 ч. тази вечер "орлите" гостуват на Андерлехт в третия си мач от Лига Европа.

Треньорът на разградчани няма да може да разчита на тримата си капитани - Бърнард Текпетей, Антон Недялков и Якуб Пьотровски.

Снимка: Lap.bg

"Ще се отбраняваме като отбор, това ще бъде много важно. Не е само защитата и вратарят. Играта ни в защита започва от нападателите и полузащитниците.

 

 

Трябва да продължаваме да правим същото - да се защитаваме като отбор, да играем като едно и така ще се улесним", допълни 29-годишният централен защитник.

  

 

Преди 20 месеца Лудогорец бе елиминиран от същия съперник по много драматичен начин - след дузпи. Готов ли е сега за отмъщение?

"Различни мачове са. Тогава беше елиминация, сега е мач от турнирната фаза. Става дума за три точки. Ще се борим за тях, ще следваме плана по най-добрия начин, по който можем и се надяваме да си тръгнем с пълен актив", завърши Алмейда пред пратениците на bTV.

 

 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK