на живо

Бодигарди дебнат любовницата и жената на Кайл Уокър да не се срещнат на Евро 2024

Заплетена ситуация

 

Всички очакваме бодигардите на футболните съпруги на английския национален отбор да пазят жените и децата от напористи фенове и недружелюбни нападатели. В Германия обаче те внимават и за... любовници. 

Всъщност за една - Лорийн Гудман. 

Тя е майка на две от децата на Кайл Уокър и със сигурност не е добра дошла в сектора на футболните съпруги на Англия, където почетно място е заела Ани - съпругата на футболиста. 

"Лорийн обича да прави скандали и най-големият кошмар на Ани е, че двете ще се засекат някъде. Неписано правило е, че мястото на Лорийн трябва да бъде поне на 100 метра от това на Ани. Бодигардите са наясно и много внимават да не изпуснат очи любовницата и тя да се намърда сред футболните съпруги", казва източник, близък до елитната групичка фенки.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Man City Wags (@mancitywags)

 

"Всички се притесняват, че двете могат да влязат в словесен сблъсък и нещата да ескалират. Много са чувствителни на тази тема", добави запознатият със ситуацията.

Ани и Кайл Уокър имат връзка от 12 години и четири деца. През 2019 г. футболистът призна изневярата с Лорийн и разкри, че имат син. Съпругата му тогава му прости и го прибра при себе си отново. Месеци преди да се роди Резон - последното дете от Ани, любовницата шокира с новина, че двамата с Уокър са продължили връзката си и имат и дъщеря. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MundoWags (@mundo_wags)