на живо

Да те ощавят с £2000 за подземие на ужасите (ВИДЕО)

Фенове на Евро 2024 се озовали в изоставена болница с огромна брадва

Да те ощавят с £2000 за подземие на ужасите (ВИДЕО)
 

Шотландски фенове се озоваха в изоставено подземие, напомнящо филм на ужасите. Адската дупка, в която са настанени четиримата мъже по време на престоя си в Германия за Евро 2024, е резервирана през популярна платформа и ще му струва £2000.

28-годишният Рори Брадли от Глазгоу е сред 150 000 веселяци на Tartan Army, която подкрепя родината си на шампионата. Пътуването му обаче се превръща в кошмар, когато той и тримата му приятели престъпват прага на наетия имот.

Групата в крайна сметка получила алтернативно настаняване, след като първоначално избраното място се оказало пълна кочина. След тричасови разправии с администраторите на платформата четиримата приятели се отправили на среднощна разходка в търсене на новата локация.

Те останали шокирани при вида на първоначално резервирания имот. Той се оказал изоставена медицинска институция с болнични легла, индустриално оборудване, оголени кабели, капещи тръби и дори огромна брадва.

"Сякаш попаднахме във филм за сериен убиец. Към всичко това добавете остра миризма на мухъл и свободен достъп до помещение с генератор. На всичко отгоре входната врата не се заключваше", разказва Брадли.

Оказало се, че платената сума в размер на £2000 не може да бъде възстановена. "Тръгнахме си незабавно и запазихме хотел за една нощ. Но няма как да останем за по-дълго, преди да ни бъдат върнати парите."

Накрая групата била настанена за още 4 вечери в района на Кьолн. От платформата поднесоха извинения и обещаха да разследват случая.