на живо

ЕВРО 2024: Епизод 7 - Параноикът Нагелсман

Защо Калоян Кюркчиев смени фамилията си?

ЕВРО 2024: Епизод 7 - Параноикът Нагелсман
 

В седмия епизод от поредицата за европейското първенство ви представяме компилация от най-любопитните новини около шампионата в Германия.

За домакините предстои изключително тежко изпитание срещу Испания. Юлиян Нагелсман до момента може да бъде доволен от резултатите на отбора си, а и от представянето на терена, но явно болезнен опит от миналото го накара да "скрие" тима.

Според германската преса селекционерът е уплашен от шпиони и по време на тренировъчния процес охраната съблюдава да няма външни лица, но това е най-леката форма на предпазна мярка. Оказа се, че има двойна ограда около тренировъчното игрище, а и за да не се чува нищо, се пуска високо музика. Коя е песента - ще чуете във видеото.

Обръщаме внимание и на турската радост в съблекалнята след достигането до 1/4-финалите. Ритми, които провокираха играчите да танцуват и да завалят редица коментари за движенията на младия Арда Гюлер.

Спряхме се и на любовния четириъгълник около Джуд Белингам. Оказа се, че една от звездите на Англия има доста популярни обожателки и остава открит въпросът дали той ще продължи романа си с досегашната си приятелка или това ще се промени.

И като стана дума за за Англия - именно там открихме двойника на колегата Калоян Кюркчиев, който на всичкото отгоре е шампион на Англия с Манчестър Сити.

Как върви класирането с прогнозите и какви са очакванията ни за четвъртфиналите ще видите във видеото.

Тагове:

епизод евро 2024