на живо

Съпруги-оптимисти: Английските половинки си правят планове за четвъртфиналите

Ще обърка ли плановете им Словакия?

 

Едни от най-атрактивните футболни съпруги - тези на английския национален отбор, са оптимисти за представянето на своите половинки тази вечер (30 юни)!

Англия ще се изправи срещу Словакия на осминафинал на европейското първенство на стадиона в Гелзенкирхен. До там ще летят и някои от съпругите, които по принцип пребивават на Острова и се появяват само за мачовете. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Football Players and Wags (@footballplayersandwags)

Те обаче са уверени в успеха, тъй като самолетът ще ги чака, за да ги откара в близост до градчето Бланкенхайн, където е хотелът на футболистите. 

Там играчите на Гарет Саутгейт трябва да имат свободен ден след евентуалната победа. При загуба обаче всички трябва да се приберат в Англия.

"Ще пътуват до Германия, но очевидно вече сме в елиминационна фаза на европейското, така че не е ясно дали Англия ще продължи с участието си. Момичетата обаче са абсолютно сигурни в това и са удължили времето за ползване на самолета, който трябва да ги отведе и до хотела. Никой не смята, че англичаните ще отпаднат", казва близък до госпожите. 

Със сигурност до Германия няма да пътува половинката на Фил Фоудън Ребека, която преди дни роди третото им дете. При благоприятна развръзка за англичаните, самият футболист ще може да пътува до вкъщи, за да види рожбата си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ronnie Foden (@officialronniefoden_)