на живо

Сърбия вади тежката артилерия! Призова Цеца в Германия! (ВИДЕО)

Тя се отзова, за да подкрепи зет си

 

Загубата на Сърбия от Англия накара западните ни съседи да се мобилизират. Както на терена, така и на трибуните!

Под знамената за европейското първенство по футбол беше призована топ звездата на сръбския турбо фолк Светлана Величкович - Цеца. Тя пристигна в Мюнхен преди дни и се очаква да се появи на мача на нейната родина срещу Словения. 

В Германия тя беше посрещната от дъщеря си Анастасия. Младата наследница на фолк величието наскоро официално се омъжи за сръбския национал Неманя Гудел. 

С певицата е цял снимачен екип, а приключенията ѝ в Германия ще бъдат излъчени в пореден епизод на реалити предаването, посветено на семейството ѝ. 

 

"Гледах мача с Англия. Подкрепяхме момчетата, ще продължим да ги подкрепям и сега. Всички сме с нашия отбор. В мача с Англия видях, че прехвалените англичани ги беше страх. Когато ние играем се вижда, че момчетата дават всичко за своята родина, вижда се колко са ни качествени футболистите.. Имаме големи шансове да продължим напред. От нас зависи. Очаквам победи и срещу Словения, и срещу Дания.", каза певицата. 

Тя заяви, че очаквано любимият ѝ футболист е зет ѝ Неманя. 

 

"Очаквам много и от Павлович и Митрович. Павлович може много да ги изненада. Не правя прогнози. Ще видим. Ако се представят добре, ще им пея на прибирането. Лесно ще се договорим за музиката", заяви тя. 

 

Цеца се оказа голяма звезда и още на следващия ден беше "нападната" от фенове в Германия. Интересно беше, че я разпознаха... словенци, които се снимаха с нея. 

"Толкова често пея в Словения, че ме попитаха дали няма да стискам палци за тях", смее се 51-годишната певица и баба на 3 внучета.