на живо

Защо винаги той? Пияният Балотели се въргаля на улицата (ВИДЕО)

Италия пада позорно и сега новината съм аз, възмущава се Супер Марио

Защо винаги той? Пияният Балотели се въргаля на улицата (ВИДЕО)
 

От световната футболна слава до тротоарните плочки. Такава е съдбата на Марио Балотели. Нападателят, който след гол често питаше с надпис на фланелката си "Защо винаги аз?"

През уикенда Супер Марио беше заснет как лежи - очевидно пиян - на улицата след пиянско парти. Негов приятел неуспешно опитва да го изправи, като в резултат и двамата се озовават на земята. Внезапно Балотели се изправя и хуква след някого, докато се смее налудничаво.

Видеото светкавично обиколи социалните мрежи. А самият Марио реши да отговори със собствена публикация.

"Да, и аз гледах как падам с приятелите си. Търкаляме се, шегуваме се, тичаме. Не виждам проблема в това да прекарам една вечер навън, да се забавляваме, без да нараняваме никого", коментира бившият италиански национал.

"За какво ме съдят? Защо не показахте всички снимки и видеоклипове, които направих с хората? Бях отворен към всички. А понеже Италия загуби на Евро 2024, се разпространява новината, че съм пиян. Хайде, нека се концентрираме върху важните неща."

В събота Италия напусна позорно турнира след 0:2 от Швейцария на осминафиналите. Балотели има 14 гола в 36 мача за "скуадра адзура", включително три попадения на Евро 2012.

В момента той е свободен агент, след като напусна Адана Демирспор след изтичането на договора му на 30 юни. От септември той вкара 7 гола в 16 мача за турския тим.