на живо

Епизод 3 на "Пустинна буря": Нарисувай ме, ако можеш

Или как Валери Генов имитира Кристиано Роналдо

Епизод 3 на "Пустинна буря": Нарисувай ме, ако можеш

Предизвикателства, прогнози, произнасяне на най-трудните имена на футболисти от световното и… един портрет. Всичко това ни предлага третият епизод от поредицата ни "Пустинна буря" с водещи Валери Генов и Калоян Кюркчиев.

В днешното издание се анализира провалът на Аржентина и гръмкото начало за защитаващия трофея си състав на Франция. И по подобие на предизвикателството в португалския национален отбор, при което Кристиано Роналдо нарисува своя съотборник – Пепе, и Валери беше подготвил специална изненада. Водещият на студио Шампионска лига показа своите качества на художник, рисувайки портрет на… Калоян.

В отговор на хвърлената ръкавица – в следващия ни епизод Валери ще получи рисунка на самия себе си. Двамата водещи показаха и най-трудните за произнасяне имена на мондиала, като не е изненада, че трима от тях са от националния отбор на Иран.

В допълнение – двамата напомниха, че можете да се включите в нашата Фентъзи лига, където да създадете своята идеална единайсеторка на шампионата, позовавайки се на представянето на всеки играч. В средата на първия кръг стана ясно, че Валери и Калоян към момента са с равен актив от точки и се намират на 160-о място в нашата лига.

С поглед към срещите на световното в четвъртък и петък двамата отправиха своите прогнози и напомниха, че спечелилият по-малко точки от първите сблъсъци в групите ще има тежко наказание. Не една, а цели 3 лютиви чушки очакват този, който се справи по-неубедително със своите прогнози.

Кой ще пирува и кой ще тъгува - ще научите в епизод 4 от "Пустинна буря", която ще бъде налична на сайта ни в петък следобед.