на живо

Епизод 4 на "Пустинна буря": Лютиви мъжки сълзи

Ново предизвикателство с боксов привкус, тежко наказание и още много любопитни факти и прогнози

Епизод 4 на "Пустинна буря": Лютиви мъжки сълзи

Четвъртият епизод на дигиталната ни поредица „Пустинна буря“, с водещи Валери Генов и Калоян Кюркчиев, отново предлага всичко най-интересно на и извън терена на Мондиала в Катар.

По-точен в своите прогнози в срещите от първия кръг на груповата фаза беше Валери, който имаше един точен резултат и общ брой точки - 11. Доста по-скромно е представянето на Калоян, който… е само с 8.

Снимка: bTV

Като наказание за неубедителните си оракулски способности – се наложи да изяде 3 изключително люти чушки.

Както се вижда и от видеото, действително те не са за всеки вкус и небце… Затова и 2/3 от една чушка бяха достатъчни, за да може Валери да поздрави своя конкурент.

Снимка: bTV

Освен редовните прогнози вече стана ясно и „наказанието“, което ще понесе загубилият от втория кръг в груповата фаза. По-слабия в предричането на крайния изход го очаква среща с боксовите националки Златислава Чуканова и Аслъ Мехмедова.

Двете момичета бяха подготвили и специално видео, в което са категорични: „Няма да има никаква аванта!“. И можем спокойно да им вярваме!

В епизода, макар и с доста по-минорно настроение, се включи и култовият коментатор Георги Попвасилев, когото за първи път пред камера можете да видите как преживява изявите на любимата си Германия на световно първенство. От щастлив, усмихнат и изпаднал във футболна лудост след отбелязаната дузпа за Бундестима, Попвасилев преживява истински катарзис и със сигурност не е сред най-разговорливите, когато Германия е допуснала подобно болезнено поражение от Япония.

Снимка: bTV