на живо

Заснеха сериал за пътя на Диамантените до олимпийското злато (ВИДЕО)

8 серии за силата, слабостта, вярата и усмивките на най-добрите ни гимнастички

От запалени свещи, отправени молитви и занесени за шампионска орисия уреди в храма на пророчицата Ванга - църквата "Света Петка" на Рупите през смях, сълзи, радост, болка и куп неразказани истории по пътя до историческия златен олимпийски медал за българската художествена гимнастика.

Снимка: Lap.bg

Това ще бъде показано в сериал за пътуването на диамантените момичета и техните колежки и треньори от националния отбор по художествена гимнастика до Япония и назад, информира "24 часа".

"Сериалът за спечелването на златния олимпийски медал е готов", разкри Илиана Раева. И го определи като "Учебник за шампиони".

Снимка: Анна Недкова, БФХГ

"Тази година ще можете да видите 8-серийния филм "Пътят", който ще проследи последните дни в България на националния ни отбор, пътуването до Япония, лагерът в Мураяма, изпращането до Токио, моменти от престоя в олимпийското село, спечелването на златния медал на олимпийските игри, посрещането ни в Ичигава, посрещането ни в България и много, много други интересни и емоционални мигове.

Снимка: Reuters

Сила, слабост, Вяра, усмивки, сълзи, драми и възход са само част от многобройните и незабравими моменти, съпътствали Пътя на отбора ни до спечелването на златния олимпийски медал.
Сериалът ще изпълни душите ви с неподозирани преживявания", написа Раева на страницата си във Facebook.

Снимка: Getty Images

Режисьор и сценарист на филма е Андрей Андонов, а оператори са Анна Недкова, Лорета Яньова и Адам Адемски.

Снимка: Lap.bg