на живо

Масажистът на Насар: Най-доброто тепърва предстои! (ВИДЕО)

Още не можем да осъзнаем какво точно направи, каза Атанас Литков

 

Най-доброто от Карлос Насар тепърва предстои! В това е уверен масажистът на олимпийския шампион - Атанас Литков.

Пред bTV той заяви, че в екипа на суперталанта ни във вдигането на тежести все още са в еуфория и не могат да осъзнаят какво точно постигна той в Париж.

"Неописуемо! Това не се купува с пари. Тези емоции, които ги взехме в Париж. Имам бучка тук, в гърлото. От радост, разбира се. Още не можем да осъзнаем какво точно направи той. Това е нещо уникално. Надявам се, че това е само стартът.", заяви Литков на Летище София.

"Представях си посрещане, но не чак такова. Посрещнаха ни и министърът на спорта, и вътрешният министър. Много внимание още от Франция… Страхотно беше. Нямам думи просто какво да кажа. Много съм развълнуван, емоционален."

 

"С Карлос съм в контакт от 2017-2018 г. И знам какво може. Бях убеден, че рано или късно това ще стане. Не съм си представял, че ще мога да работя с него в екип, с атлет на световно ниво. Когато ме покани, не се замислих и за секунда. Казах му: "Тръгвам, щом е за теб, и за края на света."

"Едва ли все още напълно осъзнава, защото това е много прясно. Тепърва ще осъзнава какво е направил. Това, което той направи, е уникално. Мисля, че 7 или 8 рекорда общо."

"Като отидох при него след титлата, ме попита: "Хареса ли ви?" И аз му казах: "Как няма да ми хареса?!"

"Толкова емоции за 2-3 дни, че думи нямам. Това е той, той е такъв. Най-доброто тепърва предстои! Човекът беше готов за минимум в изхвърлянето 185 кг. Това беше минимумът за трети опит. В изтласкването минимум 228-230.", коментира още Литков.

Снимка: Reuters