на живо

Нито една птица не беше оскубана за роклята на Лейди Гага! (ГАЛЕРИЯ)

От известната марка, направила костюма ѝ, обясниха ситуацията

Reuters
 

Пищност, символика, традиция и новаторство! Това видяхме по време на откриването на олимпийските игри в Париж! 

4-часовият спектакъл със сигурност задълго ще остане в съзнанието на зрителите - онези 300 000 около река Сена и над 1,5 млрд. пред екраните по цял свят. И за това спомогнаха не само спортистите! Няма как да не отдадем заслуженото на музикалните изпълнители, в това число Лейди Гага, която се претвори в истинска кабаретна актриса. 

Родената в Ню Йорк носителка на 1 "Оскар" и 14 "Грами" представи песента на легендарната балерина и певица Зизи Жанмер "Mon truc en plume" ("Моето пернато нещо") в подобаващ костюм - сатенени бюстие и бикини и сваляща се пола с черни и розови пера. 

От модната къща, която изработи впечатляващия тоалет вече обясниха, че нито една птица не е пострадала, въпреки че всички пера са естествени. Нито едно от тях не е взето на сила! 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Всички те са събрани по време на линеене на въпросните птици. Веднъж годишно перата на пернатите опадат и те сменят цветната си премяна. Така се появил достатъчен материал за тоалета на Гага. 

Самото ѝ представяне пък много напомняше за оригинала. Зизи Жанмер изпълнява песента през 1965 г. Е, не толкова мащабно, колкото Гага около Сена, но определено препратката е ясна!

 

"Поздрави за всички спортисти на олимпийските игри в Париж! За мен беше изключителна чест да пея за вас и да ви аплодирам! Винаги плача като гледам олимпийски игри! Вие имате огромен талант! Нека Игрите започнат!", написа Гага след представянето си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Същата модна къща изработи и бялата рокля на Селин Дион, която се появи за първи път на сцена от 2022 г. насам, когато разкри, че страда от т. нар. Синдром на скования човек.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELLE Arabia (@elle_arabia)

Именно нейното изпълнение беше кулминацията на вечерта заедно със запалването на олимпийския огън.