на живо

Шокиращият слух: Мбапе свалял Имане Хелиф

Очакваме потвърждение или опровержение

Reuters
 

Новата звезда на Реал Мадрид Килиан Мбапе е поканил на среща олимпийската шампионка в кат. до 66 кг, която беше набедена за мъж - Имане Хелиф. 

Това е най-новият слух в социалните мрежи! Все още няма потвърждение или опровержение за него, но скоростта му на разпространение граничи с тази на светлината. 

Според потребители, които твърдят, че са близки до Халиф, тя е казала: "Получих стотици съобщения от Мбапе, който искаше да излезем след последния ми мач".

Снимка: Reuters

Имане Халиф се превърна в една от най-коментираните личности на олимпийските игри в Париж. Тя стана шампионка, но пътят ѝ бе белязан от скандал. 

 

Тя и Ю-Тин Ли (шампионка в категория до 57 кг) бяха набедени за мъже, след като се появи информация, че са се провалили на т.нар. полов тест по време на световното първенство през 2023 г. От Международния олимпийски комитет обаче им разрешиха да бъдат част от дамския турнир.

Снимка: БГНЕС

Личният живот на Мбапе е широко коментиран, като най-скандалната му връзка е с Инес Рау - транссексуален модел. Наскоро се появиха слухове, че модела Дани Грейс Алмейда е новата му дама на сърцето, но май и в това няма нищо вярно.