на живо

Тити Папазов: За носител на коронавируса се чувствам добре, даже отлично (ВИДЕО)

Съсобственикът на "Левски" се включи по "Вайбър" в предаването "Тази сутрин"

Съсобственикът на "Левски" Константин Папазов, който бе диагностициран с коронавирус, се включи по "Вайбър" в предаването "Тази сутрин" по bTV, за да разкаже за състоянието си. Баскетболният треньор заяви, че се чувства отлично за заразен с COVID-19 и призова хората да спазват дисциплината в условията на пандемия.

"Чувствам се добре. За носител на коронавируса - отлично даже. Изследвах се в неделя вечерта, в 7:00 ч., в лабораторията към Военномедицинска академия (ВМА) и получих резултата в понеделник. Той вчера беше потвърден. Сигурно съм един от тези 188, така че в деня на рекордите съм попаднал... Мой близък една седмица по-рано имаше положителен тест. В неделя отидох рутинно и се оказах един от 12-те милиона заразени по света.", заяви Папазов.

"Има и събитие: въпросният злополучен мач "Царско село" - "Черно море". Вижте, това откъде си заразен в случая няма никакво значение. Използвам възможността да се обърна към всички българи, които са живи и здрави, да знаят, че ако ние сами не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, това, че държавата беше много стриктна и България беше на първо място по борба с коронавируса и мина най-леко в първия пик, остава въпросът за нашата дисциплина."

"Ето, аз ако не отида да се проверя, както нямам симптоми, 4-5 дни вече можеше да бъдa един от тези, които да заразяват другите в страната. Това е абсолютно доказателство, че коронавирусът не е чак толкова страшен, за да може бързо да те прати в болницата или вкъщи в режим, а ти, подценявайки ситуацията, докато реално си болен, ставаш съпричастен към разрастването на тази пандемия."

Тагове: