на живо

5 мача, 5 горещи сблъсъка от Лига Европа

Шоуто в каналите на bTV Media Group започва в 17:35 ч.! Не го пропускайте!

Какво може да ви стопли в студения ноемврийски ден? Горещо футболно зрелище с марка "Лига Европа"! А какво ще кажете за цели 5 спектакъла, които ще може да гледате в каналите на bTV Media Group днес (29 ноември)?

Шоуто започва в 17:35 ч. по bTV Action. Тогава даваме старт на футболния полуден с мача на Ивелин Попов и "Спартак" Москва срещу "Рапид" Виена. Ситуацията в тяхната група е доста заплетена и всичко е въпрос на точки и голове преди последния кръг, така че хъсът за победа ще е огромен!

"Милан" пък ще търси успеха срещу "Дюделанж" в 19:40 ч. пак по bTV Action. Героите на Люксембург нямат победа до сега, но в първия мач доста измъчиха италианския гранд, преди да се предадат. За "росонерите" пък успехът и трите точки са от огромно значение.

По същото врете по RING другите два тима в групата - лидерът "Бетис" и "Олимпиакос" също ще се съревновават за победа, която може би ще определи номер 1 в четворката.

Вечерта ще завърши с "Рейнджърс" - "Виляреал" от 22:00 ч. по bTV Action. Срещата от групата на "Спартак" Москва може допълнително да завърже ситуацията, а фаворити в надпреварата за първото място няма!

Въпреки трите си победи в турнира "Севиля" все още не е сигурен участник в следващата фаза. За целта на испанския тим е нужна победа срещу "Стандард" Лиеж. Мачът е от 22:00 ч. по RING.

Снимка: Getty Images

На VOYO.BG пък ще може да гледате другите сблъсъци в турнира!

От 17:50 е мачът "Астана" - "Динамо" Киев.

В 19:55 ч. започват "Зенит" - "Копенхаген", "Фенербахче" – "Динамо" Загреб, "Карабах" – "Спортинг" Лисабон, БАТЕ Борисов – МОЛ Види, "Розенборг" - "Селтик".

В 22:00 ч. е първият съдийски сигнал на "Айнтрахт" – "Олимпик" Марсилия, "Аполон" - "Лацио" и "Сарпсборг" - "Бешикташ".                        

Тагове:

Лига Европа