на живо

Ало? Юсейн Болт звънна във футболно тв шоу (ВИДЕО)

Легендата в спринта коментира играта на "Манчестър Юнайтед"

Представете си само - докато водите футболно шоу по телевизията и приемате обаждания от зрители, внезапно от другата страна на линията се понася басов тембър. "Ало? Здравейте. Обажда се Юсейн Болт".

Точно това се случи в студиото на клубния канал на "Манчестър Юнайтед" след победата с 2:1 над "Мидълзбро" в събота. Докато дискутираше играта на "червените дяволи" заедно със своите гости, водещата Манди Хенри представи следващия зрител на телефона като "Юсейн от Ямайка". И веднага след това добави: "Не се обажда Юсайн Болт, нали?".

"Юсейн Болт е", гласеше отговорът на деветкратния олимпийски шампион по лека атлетика. "Отборът игра като стария "Манчестър Юнайтед". Футболистите постоянно натискаха и гонеха победата по познатия начин. Това беше чудесен мач и аз съм много щастлив".

Въпреки очевидния скептицизъм на водещата по-късно Болт потвърди за обаждането си по неопровержим начин - чрез своя акаунт в "Туитър". Едва тогава Манди поднесе извиненията си. "Извинявай, Юсейн - не вярвахме, че наистина си ти! Приятно посрещане на Новата година в Ямайка и се обади отново след мача с "Уест Хем" в понеделник".

Легендата в спринта е луд фен на "Юнайтед" и следи изкъсо представянето на тима. Той често позира с червената фланелка и не крие, че мечтае да изиграе поне няколко минути за отбора, дори и в приятелска среща.