на живо

Ана Иванович - щастлива с бръчици и несъвършенства

Бившата тенисистка с вдъхновяваща публикация в социалните мрежи

Instagram

Не е важно как изглеждаш, а как се чувстваш! И как приемаш малките несъвършенства, които времето нанася върху външния ти вид!

Отличник по изповядването на тази философия е Ана Иванович - бивша тенисистка и настояща съпруга на световния шампион с футболния тим на Германия Бастиан Швайнщайгер. 

В социалните мрежи тя публикува снимка без грим и без филтри - напълно натурална. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

"Знаете, че се чувствам най-удобно в естествената си кожа. Надявам се да вдъхновя някой от вас да обича себе си точно по този начин, особено в лудия свят, пълен с "идеални" изображения на красота и тела. Повече от добри сте! Повярвайте!", написа Иванович.

Ана Иванович е шампионка от "Ролан Гарос" през 2008 г. През същата година тя игра и на финал на Откритото първенство на Австралия, а след това оглави световната ранглиста при жените.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Иванович се омъжи за Швайнщайгер през 2016 г. на пищна церемония във Венеция, а няколко месеца след това официално обяви края на кариерата си. Двамата имат две момчета. 

Сръбкинята винаги е била на челните места в класациите за най-красива тенисистка. Тя обаче не си служи със силен грим и екстравагантни облекла. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)