на живо

Анатоли Нанков: Очаква ни най-хубавият мач в България (ВИДЕО)

Увереност в ЦСКА преди дербито, "армейците" се надяват да продължат победния си ход

Анатоли Нанков: Очаква ни най-хубавият мач в България (ВИДЕО)

Най-хубавият мач в България очаква футболните фенове у нас. В това беше категоричен помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков преди дербито между "Левски" и "армейците" в неделя. В щаба на "червените" се надяват да продължат победната серия този сезон.

Нанков застана пред медиите вместо наставника Стойчо Младенов, а в брифинга участва и един от основните играчи на ЦСКА - националът Георги Йомов.

"Състоянието на отбора е добро и има настроение. Повечето футболисти са здрави и ще бъдат на разположение на треньора Стойчо Младенов. Имаме контузени – Варела няма да вземе участие, както и Гарсес на 90% няма да се възстанови. Хубавото е, че Тибо Вион ще бъде готов.", коментира Нанков.

"Решението да не присъства на пресконференцията е на Стойчо Младенов. Очаква ни най-хубавия мач в България. Настройката и на двата отбора ще е за победа, дано ние победим. Така беше в последните мачове между двата отбора. През есента ги победихме с 2:1 и очаквам нов успех. "Левски" надгражда, но ние сме по-класният отбор."

Снимка: Lap.bg

"Смятам, че сме се подготвили доста добре. Очаквам да изпълним максимално указанията на треньора, да изиграем добър мач и да се поздравим с победа. "Левски" - ЦСКА е дерби. Всички са подготвени и мотивирани максимално."

"Това, че те са по-млад отбор, не смятам, че ще окаже голямо влияние. Ние сме по-класният отбор и смятам, че ще победим. Концентрирани сме и мислим за мача. Всичко е наред с мен и отбора. В този мач имаме две задачи. Първата - да продължаваме да побеждаваме. Втората е, че това е дерби и нямаме причина да се отпускаме.", заяви Йомов.