на живо

Антони Здравков: Няма да доиграваме останалите 3 мача

"Видях много технически брак през второто полувреме", каза новият треньор на "Лудогорец"

Новият треньор на "Лудогорец" - Антони Здравков, увери, че тимът ще подходи сериозно и ще се бори за победа в оставащите 3 срещи от груповата фаза на Лига Европа. 

Шансовете на "орлите" за класиране в следващата фаза на турнира значително намаляха, след като в дебютната среща на Здравков като треньор на тима разградчани направиха равенство 1:1 с АЕК Ларнака.

"Във всеки един двубой, независимо от турнира, ще се търси победата, дори трите мача от груповата фаза на Лига Европа. Те носят престиж и точки на отбора за следващата година. Не мисля, че някой ще се откаже от тях и те просто да бъдат доиграни", заяви Здравков при прибирането на отбора в България.

Той разкри още, че вижда неефективност в тима в завършващата фаза на атаката и върху това ще работи. 

"Недоволен съм от изхода на двубоя като точков актив. Допуснахме технически брак през второто полувреме, което ни костваше липсата на голови положения. Причината не е във физическата подготовка. Допуска се едно напрежение. Ефективност липсва в определени моменти, откакто е започнало първенството реално. Не са един и два мачовете, в които създаваме доста положения и не вкарваме достатъчно, за да победим . Така беше и срещу АЕК, особено през първото полувреме", анализира Здравков.

В следващия кръг на надпреварата "Лудогорец" ще домакинства на кипърския тим. Срещата е на 8 ноември.