на живо

Арестуваха Тайгър Уудс за шофиране в неадекватно състояние

Голфърът се оправда с объркани лекарства

Getty Images

Падението на един от най-успешните и най-скъпоплатени спортисти в света - Тайгър Уудс продължава. Голфърът беше арестуван в щата Флорида след като катастрофира в неадекватно състояние. Все още се изяснява дали е бил под въздействието на алкохол или наркотици.

Бившият номер 1 в света на голфа катастрофира около 3:00 ч. през нощта, удряйки се последователно в пожарен кран, дърво и няколко бордюра. Той бе пуснат под гаранция часове след инцидента с писмено обещание да съдейства за разследването.

Въпреки безспорните доказателства от полицията и снимката на ареста, на която американецът изглежда покъртително, той отрича да е управлявал автомобила си след употреба на алкохол и опиати.

Снимка: Getty Images

Уудс се оправдал пред властите, че без да иска е смесил лекарства, които му помагат да преодолее болката, която изпитва след претърпяна наскоро операция на гърба.

"Искам отново да играя голф професионално, но сега това не стои на дневен ред. В момента съм изцяло фокусиран върху възстановяването си", заяви Уудс, за когото това беше четвърта операция на гърба в последните три години.

Той не е играл в официални турнири от февруари насам.