на живо

Двата най-чакани осминафинала в каналите на bTV Media Group

Арсенал - Барселона пряко по bTV Action, Ювентус срещу Байерн в ефира на RING

Getty Images

Барселона гостува на "Емирейтс" в първи мач от  осминафиналната фаза на Шампионската лига. "Каталунците" са непобедени в последните 32 срещи, а триото Меси-Суарес-Неймар има общо 58 гола в Примера Дивисион.

В предишните два сблъсъка на директна елиминация помежду им, испанците продължаваха напред, а на финала през 2006 година спечелиха и трофея след успех над Арсенал. Англичаните ще бъдат без контузените Санти Касорла, Томаш Росицки, Джак Уилшир и Габриел.

Арсенал - Барселона пряко по bTV Action от 21:45ч.

Не по-малко вълнуващ е другият сблъсък тази вечер между Ювентус и Байерн Мюнхен. Шампионите на Италия и Германия ще премерят сили в Торино, а мачът ще можете да проследите директно в ефира на RING от 21:45ч.

Ювентус записа серия от 15 поредни победи в Италия, преди равенството с Болоня през уикенда. Последната домакинска загуба на италианците е през 2013 година именно от Байерн Мюнхен. И двата тима имат сериозни проблеми с контузени играчи.

Ювентус не може да разчита на Киелини, Касерес, Сандро и Асамоа. Баварците ще гостуват без Бадщубер, Жером Боатенг и Хави Мартинес.

Студиото преди мачовете е с начален час 21:00 часа, а своите прогнози и анализи ще направят Елин Топузаков и Христо Йовов.