на живо

Аспарух Никодимов: Гриша Ганчев ще върне ЦСКА на мястото му (ВИДЕО)

Базата на ЦСКА в Панчарево е в потресаващо състояние

bTV

Седмица след 70-годишния си юбилей, най-успешния треньор и легенда на ЦСКА - Аспарух Никодимов, бе награден със златна топка.

"Българският футбол отива надолу, за съжаление. Вместо да се оправят нещата, с годините да се стъпи на една здрава основа, отборите ни стават все по-зле и по-зле", заяви Паро.

"Червената" легенда изрази своя оптимизъм във връзка с новото управление на клуба: "Полека - лека ЦСКА ще извърви грапавия път и мисля, че ще се завърне по-силен от последните години".

Никодимов си спомни и за базата в Панчарево, когато някога е създавала и калявала шампиони. В момента целият комплекс е потънал в трева, храсти и дървета. Бунгалата се рушат, а от някошанити спортни обекти няма и следа.

Новото ръководство на "червените" афишира, че ще предприеме обновяване на Панчарево в средата на месец септември, а това би било поредния опит за подобна дейност. Но от Министерствоно на младежта и спорта, на което принадлежи базана на ЦСКА, заявиха пред bTV, че до днес никой от новото ръководство на армейците не се е свързал с тях за разговор по темата и бъдещи планове за инвестиции.