на живо

Бадр Хари и Рико Верхувен обещават горещо кикбокс зрелище (ВИДЕО)

Гледайте най-великата битка за последното десетилетие в събота (10 декември) пряко по RING

Горещо кикбокс зрелище ще предложи на зрителите си телевизия RING в събота (10 декември). Две от най-актуалните звезди на ринга ще премерят сили в гала-вечерта „Glory Collision” в град Оберхаузен.

Роденият в Холандия мароканец Бадр Хари има в своята кариера 106 победи, 94 от които с нокаут от 118 мача. Кариерата на 32-годишният състезател започва в далечната 2003 г. От тогава всеки един негов двубой е крачка напред. Хари си спечели прякора "Златното момче" и го носи с гордост. Той има достатъчно опит и увереност, за да прави смели изказвания.

"Аз обичам да се бия, обичам да нокаутирам съперниците си. Аз съм емоционален човек, аз приемам всичко лично, докато Рико Верховен си мисли, че това е само спорт, просто някаква игра. Но за мен това не е игра. Това е битка за оцеляване. Приемам всеки съперник за враг. Искам да го убия, да го нараня, да го накарам да се чувства зле. Ние не можем да бъдем приятели. След мача може, но не и преди него. Това не е игра.", изказа се преди дни той.

Бадр Хари има не по-малко интересен личен живот. Името му е свързвано не с кого да е, а със звездата на "Реал" Мадрид - Кристиано Роналдо. А медиите често квалифицират отношенията им за повече от приятелски.

Снимка: Instagram

Скандалите не са чужди на мароканеца. Той се слави с доста избухлив нрав. За последно името му влезе в криминалните хроники през май 2016 г., когато преби сервитьор в заведение, той като вместо бутилка, му предложил чаша водка.

Срещу него ще се изправи 27-годишния холандец Рико Верхувен (60 мача, 49 победи, 13 нокаута, 10 загуби). Така наречения Принц на кикбокса е настоящ шампион на планетата. Още нещо - той има пет защити на титлата, а последната беше само преди няколко месеца.

На 9 септември в Ню Джърси Верхувен нокаутира във втория рунд Андерсон Силва (Бразилия).

"Това е най-големият мач в историята на кикбокса. Бадр Хари е перфектен боец, но сега е моето време. Аз съм шампион. Това е моята ера!", убеден е младокът.

Срещата гледайте в събота (10 декември), от 23:00 часа пряко по телевизия RING.