на живо

Балъков: "Етър" и ЦСКА са ми любими

Наставникът на "виолетовите" отрече за преговори с ръководството на "червените"

Lap.bg

Треньорът на "Етър" Велико Търново Красимир Балъков бе изключително щастлив след победата над "Дунав" с 2:1 и оставането на тима в Първа лига.

След решителната среща, легендата на родния футбол заяви, че в сърцето му има два отбора - "Етър" и ЦСКА, но не разкри дали ще остане на кормилото на "болярите" и през следващия сезон.

"Изключително тежък мач. Щеше да бъде жалко за цялата ни работа, ако бяхме изпуснали питомното срещу "Дунав". Не съм имал толкова задружен колектив като в "Етър" през тези 4-5 месеца. Поздравявам и Иван Стоянов, който успя да вкара прекрасен гол от фаул, както аз ги вкарвах навремето.", каза Балъков.

"Мисията е изпълнена и сега може да се мисли за възраждането на търновския футбол. Проведох много разговори, с много бизнесмени, с ръководството на общината за бъдещето на отбора. Има желание, но реални промени няма," добави той.

"Откакто съм футболист, постоянно има спекулации. Нищо не мога кажа относно спекулациите за ЦСКА. Само едно мога да кажа: "Етър" и ЦСКА са моите два любими отбора. Не са водени разговори с ръководството на ЦСКА", добави бившият футболист.