на живо

Битки за точки и чест на върха във Франция

Мбапе и Икарди се завръщат в игра за ПСЖ

Reuters

Битките във Франция не са приключили! Те тепърва започват! Големите отбори срещат тези с по-скромен бюджет, но същото желание за победа. Звездите мечтаят за бонуси, талантите - за изява. А от техния спор се ражда френската Лига 1, която може да гледате пряко в ефира на RING.

Днес (28 септември) ще ви покажем три мача от осмия кръг на един от най-силните шампионати в Европа.

В 14:30 "Олимпик" Лион посреща "Нант". Положението на "хлапетата" хич не е безгрижно. Те се намират в средата на таблицата (11-о място), а представянето им от началото на кампанията едва ли радва привържениците. Докато "Нант" продължава да се бори за върха. "Канарчетата" се справят доста добре и със сигурност не искат да развалят тази серия.

Снимка: Facebook

От 18:30 "Бордо" ще има трудната задача да се изправи срещу шампионите от "Пари Сен Жермен". Ситуацията им утежнява и фактът, че парижани отново ще могат да разчитат на Килиан Мпабе, който лекува контузия близо месец, и Мауро Икарди, който е възстановен след лека травма. 

Вечерта приключва в 21:00 ч. с мача "Ница" - "Лил". "Кучетата" са трети в класирането, докато съперниците им се борят за място сред най-добрите. И в двата случая трите точки са от огромно значение.

Снимка: Reuters

Гледайте трите мача пряко по RING днес.

Тагове:

Лига 1