на живо

Бой за гащите на Божинов (ВИДЕО)

Напорист фен ги измъкна от ръцете на малко момиченце

Българският нападател на Партизан Валери Божинов бе едно от главните действащи лица не само на терена срещу Стяуа (Букурещ), а и по време на празненствата след трудната победа.

Божинов се включи с пълна сила в скандиранията и дори изля шише с вода върху треньора на "гробарите". Сръбските медии обаче запечатиха и друг интересен кадър, който обикаля интернет сайтовете на западната ни съседка.

След като емоционалният българин хвърли фланелката си на ултрасите, той се зае да събува и шортите си. Те бяха предвидени за подарък на 6-годишната Наталия, която се радваше заедно с футболистите на пистата, но по-възрастен и напорист фен ги измъкна от малките ѝ ръчечки.

Сръбските медии успяха да издирят детето и го попитаха как се чувства след тази "кражба" на шорти.

"Бясна съм на този мъж, защото Божинов искаше да ми ги подари на мен. Взе ми ги от ръцете, но не бях тъжна, защото празнувах победата с играчите на Партизан, а пък и имам вече доста екипи."

На въпроса дали не се страхува да ходи на стадиона, малката Наталия отговори: "Не ме е страх. Постоянно съм на стадиона. И тогава бях на трибуните с брат ми и както винаги, след края на мача отидох да пея с играчите. Много обичам Партизан и ходя на всеки мач. Това е нещо като традиция."