на живо

Бонучи дебютира за "Милан" по RING

"Росонерите" ще се изправят срещу "Байерн" Мюнхен в турнира Интернешънъл чемпиънс къп

Twitter

Леонардо Бонучи с фланелка на "Милан"! Преди дни това звучеше невероятно, но вече е факт, след като защитникът премина от "Ювентус". 

Зрителите RING пък ще могат да станат свидетели на дебюта за новия му тим още днес, когато "Милан" излиза срещу "Байерн" Мюнхен в среща от турнира Интернешънъл чемпиънс къп. Мачът ще бъде предаван пряко от 12:30 ч.

През 2016 г. двата европейски гранда се срещнаха в предсезонната си подготовка. Тогава направиха зрелищно равенство 3:3 в Чикаго.

За "Милан" кампанията в Италия върна вярата на феновете в отбора. Тимът се завръща в европейските клубни турнири след тригодишна пауза и ще играе в третия предварителен кръг на Лига Европа. На 27 юли "росонерите" ще излязат срещу "Университатя" Крайова.

Карло Анчелоти със сигурност пази добри спомени от "Милан" и от двете купи в Шампионска лига, които вдигна с тима (2003, 2007 г.), но със сигурност ще търси победа с "Байерн", за да зарадва привържениците. В първия мач от турнира баварците завършиха 1:1 с "Арсенал", а след това дузпите определиха англичаните за краен победител.

В състава на "Байерн" едва ли ще има изненади и Анчелоти ще заложи на своите звезди - Роберт Левандовски, Франк Рибери и Томас Мюлер. 

Кой ще бъде крайният победител в сблъсъка между два европейски гиганта? Гледайте днес (22 юли) от 12:30 ч. пряко по RING.