на живо

Боримиров с коментар за българското участие в Шампионска лига и младите в Левски (ВИДЕО)

bTV

Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров даде своето мнение пред камерата на bTV за предстоящите двубой с българско участие в плейофите на Шампионска лига. Той сподели, че очаква много тежки мачове и пожела успех на нашите представители.

„ Надявам се Мъри довечера да успее да защити резултата от първия мач. Той има вече опит в тези турнири. Стискаме му палци довечера да продължи напред. На Станимир Стоилов му предстой много тежък мач и ако не успеят да отбележат гол ще им е много трудно”. „ БАТЕ Борисов с годините се доказа. Отбор с доста опит натрупан в турнир и найстина на Партизан ще им е много трудно в реванша.” – заяви Боримиров отностно тазвершнитереванши.

Бившият футболист на Левски изказа и задоволството си от многото юноши, които играят в отбора на Стойчо Стоев, както и надеждите си, че те ще получават шансове и ще успеят да се наложат в първия състав.

„ Осемте точки, които постигна нашия отбор са плод на взаимодействие между юношите. Това показва че школата работи добре. Надявам се да израстват и да утвърждават позициите си в първия отбор. Всичко зависи от тях , но когато се съпоставят с чужденците трябва да се дава предимство на юношите .” – сподели директорът на ДЮШ.