на живо

Най-добрите голове падат в шестия кръг на Шампионска лига (ВИДЕО)

Вижте най-атрактивните изпълнения през годините в турнира

Най-добрите голове падат в шестия кръг на Шампионска лига (ВИДЕО)

Шестият кръг в груповата фаза на Шампионската лига носи по-особен заряд за футболисти и фенове. Настъпва време за геройства, разгроми, последни напъни и... едни от най-атрактивните голове.

Часове преди отново да се потопим във футболната магия на най-силния международен футболен турнир, представяме на вашето внимание селекция от най-добрите попадения в последите мачове за годината.

Спомняте ли си как Стивън Джерард за малко да скъса мрежата на "Олимпиакос" в шампионския сезон 2004/2005 на "Ливърпул"?

А знаете ли, че Джордж Уеа вкарва идентичен гол за "Пари Сен Жермен" срещу "Спартак" Москва през 1994 г.?

Помните ли онзи шедьовър на Мауро Бресан от "Фиорентина" във вратата на "Барселона" през 1999 г.? Тази задна ножица има всички качества да бъде обявена за най-красивото попадение в турнира за всички времена!

Явно головете от далечна дистанция са предпочитани, защото такива имат и Кака с екипа на "Милан" през 2003 г., и Нико Ковач с "Байерн" през 2002 г.! От "Брюж" дават своя принос с попадение на Хавиер Портильо.

Педро Родригес пък вкара за "Барселона" с... петичка през 2011 г. 

Попаденията на Аарън Рамзи може би носят нещастия, но всеки, видял попадението му във вратата на "Галатасарай" е истински щастливец!

Има ли подбор на най-добрите голове в Шампионска лига без Кристиано Роналдо? Завършваме с негово попадение от периода му в "Реал" Мадрид!

Дали тази селекция ще се увеличи след последния кръг на груповата фаза през настоящия сезон? Предстои да разберем в сряда (11 декември) в мачовете в каналите на bTV Media Group!

Не пропускайте и жребия за осминафиналите в турнира в понеделник (16 декември) от 13:00 ч. пряко по bTV Action!