на живо

Човекът, заснел Кобрата и Суши: Равало е безизвестна звезда, решила да изгрее

Журналистът Евгени Веселинов разкри, че българите в Калифорния са разединени

Човекът, заснел Кобрата и Суши: Равало е безизвестна звезда, решила да изгрее

Журналистът Евгени Веселинов, заснел последните кадри на Кубрат Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката, смята, че българският боксьор има за какво да се притеснява, защото адвокатката на Джени Суши е много добра. 

"Тя само с такива дела се занимава. Целувката е доказана на 100%, но твърдението на репортерката, че я е опипвал е абсолютен абсурд. Невъзможно е!", каза Веселинов в предаването "Тази събота".

Веселинов е главен редактор на bulgariCa.com - сайта на българската общност в Калифорния. Той е навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса. Единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята. 

Той разкри, че българите в Щатите в момента са разделени, но тези, които застават зад Кобрата са много повече. Създадена е и втора група в социалните мрежи в подкрепа на родния боксьор.

"Профилът на Суши е бомбандиран от ядосани емотикони, има и много български коментари, включително и от жени. Дженифър Равало е абсолютно неизвестна за гилдията. Тя е безизвестна звезда, решила да изгрее и да вземе някакви пари чрез адвокатката си", добави журналистът, който от години живее в Лос Анджелис. Той е създател на първото българско училище там, както и на първия роден вестник.

Веселинов разкри, че преди час е говорил с мениджъра на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев, който му е споделил, че никой от нищо не се притеснява и всички си почиват.