на живо

ЦСКА 1948 ще строи нова база, следи ситуацията с "Българска армия"

"Армейците" представиха новия изпълнителен директор на клуба Добрин Гьонов

Lap.bg

Добрин Гьонов бе представен като новия изпълнителен директор на ЦСКА 1948. Това се случи днес (25 януари) на официалната пресконференция на четвъртодивизионния клуб. Гьонов е бивш сабльор, 14-ти на Европейското първенство в Пловдив през 2009 г. и 3-ти на турнирите за Световни купи в Иран и Амстердам.

Снимка: Lap.bg

От ръководството коментираха, че следят слуващото се със стадион "Българска армия". Съоръжението трябва да бъде обявено на търг от държавното дружество "Национална спортна база" заедно с тренировъчната база в Панчарево и емблемата на тима в най-скоро време.

От клуба обявиха, че ще направят разчет на това колко ще им струва изграждането на модерна база за детско-юношеската школа.

"Изчакваме да видим каква е ситуацията със стадион "Българска армия". Ще видим, имаме варианти, можем да започнем изграждане и на нещо ново. Ще направим разчет колко ще ни струва изграждането на една модерна база, на първо време за детско юношеската школа", коментира архитект Ивайло Мишев.

Представителите на ЦСКА 1948 не пожелаха да коментират дали ще вземат участие в търга за емлемата, тъй като все още нямало нищо конкретно.

Снимка: Lap.bg

На пресконференцията на тима присъства и треньорът Валентин Илиев. Той изрази възхищението си от бившия играч на "Манчестър Юнайтед" - Димитър Бербатов, който продължава подготовката си с "армейците" в базата на ДИТ, в Драгалевци.

"За мен и момчетата е нещо уникално. Не всеки ден можеш да тренираш с Димитър Бербатов. Можеш да научиш много. Начин на поведение на терена, начин на поведение извън терена. Благодаря на Господ, че той тренира с нас", каза наставникът на "червените".