на живо

ЦСКА-София: Титлата е трудна цел (ВИДЕО)

Пламен Марков призова феновете към подкрепа без агресия

Титлата е трудна цел, отчете спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков при представянето на новия спонсор на клуба. Договорът с игралната компания WINBET е за 5 години и бе подписан на пресконференция в столичен мол.

"Разбира се, че са предвидени бонуси, ако станем шампиони. Но нека първо станем. Намираме се в процес на изграждане на нов отбор. Ние ще вложим всички възможности и средства - най-вече спортно-технически и организационни, за да се доближим максимално до целта. Постигайки я, нашите спонсори ще бъдат достатъчно благоразположени, така че футболистите и треньорите да бъдат удовлетворени", коментира Марков.

Той призова "червените" фенове да подкрепят тима без агресивни прояви. По време на мача с "Черно море" в неделя от трибуните полетяха предмети към треньора на гостите Георги Иванов-Гонзо. Един от тях удари и повали на пистата полицай. Впоследствие клубът бе наказан с частично затваряне на "Българска армия" за следващото домакинство.

"Не можем да бъдем безразлични към тези прояви. Политиката на ръководството е в посока да бъдат предотвратени бъдещи подобни моменти, които само накърняват имиджа на клуба. Ще вземем необходимите мерки, за да могат тези процеси да намалеят и да приключат", подчерта бившият национален селекционер.