на живо

Цветан Соколов срещу "Тренто": епизод 3

Нова доза волейбол от най-високо ниво в каналите на bTV Media Group

legavolley.it

В полуфиналните плейофи на италианското волейболно първенство започва да става интересно! Много интересно! Днес (22 април) ще можете да проследите третите мачове от плейофните серии на Апенините.

В 19:00 ч. на сайта btvnovinite.bg безплатно и без регистрация "Перуджа" излиза срещу "Модена" в трети сблъсък от серията между двата отбора. Шампионите от миналата година спечелиха лесно първия си сблъсък на полуфиналите в "Пала Бартон". В петък обаче тимът на Бернарди отстъпи след тайбрек и повече от 2 часа атрактивен волейбол. Иван Зайцев, който изигра слаба първа среща в гостуването на "Модена", беше във вихъра си, реализирайки 30 точки. 

Снимка: legavolley.it

Днес обаче всичко ще е различно! "Дяволската блокада" жадува за бърза победа пред своята ентусиазирана публика, а Вилфредо Леон все още не е казал последната си дума.

"Перуджа" ще може да разчита отново и на Александър Атанасиевич, който пропусна първата среща, но при гостуването на "Модена" не впечатли. Сега е моментът сърбинът да блесне и да докаже статута си на звезда.

30 минути по-късно, от 19:30 ч., по RING ще можете да проследите изявите на Цветан Соколов и неговия "Лубе Чивитанова" в гостуването им на "Тренто". 

Добрата игра на българския диагонал осигури комфортен аванс от 2:0 победи, като тимът на Соколов се нуждае само от един успех, за да се класира на големия финал в италианското първенство. 

Снимка: legavolley.it

Макар и в гостуване, българският диагонал заедно с атомното кубинско трио ще се опита да елиминира съперника си без да допуска грешки. Урош Ковачевич със своята бърза лява ръка ще трябва обаче да се противопостави на мощната атака на "Чивитанова".

"Тренто" е опрян до стената и е нужно отборът да заиграе на предела на силите си, за да спечели и да остане в полуфиналната серия.

Ще класира ли експресно Цветан Соколов "Лубе" на финал или "Тренто" ще се върне в играта?

Шампионите ще възвърнат ли самочувстието с с победа или Иван Зайцев отново ще заблести, давайки предимство за "Модена"?

Отговорите - само в каналите на bTV Media Group!