на живо

Цвети Стоянова: Подарявам ви най-щастливата си усмивка

Световната шампионка с ансамбъла благодари на всички, които са били до нея след инцидента

Instagram

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова използва профила си в "Инстаграм", за да изкаже благодарности на всички хора, които са били до нея след падането от шестия етаж през лятото на 2016 г. 

Ето какво написа грацията:

„Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания”.

„Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот", се казва в съобщението на Стоянова.

Снимка: Instagram

Бившата гимнастичка все още се възстановява след падането си от шестия етаж. Тя най-напред премина рехабилитация в Германия, а след това бе на почивка в Дубай заедно с бившата си съотборничка Мария Матева. Стоянова вече има и ново амплоа. През март тя представи първата си колекция от ръчно изработени колиета и дънки.