на живо

"Да!" пред закона и любимия ЦСКА (ВИДЕО)

Диана и Велизар съчетаха сватбата си със 70-годишнината на "червените"

cska.bg

Ако любовта е причината двама човека да съчетаят живота си завинаги - в болест и здраве, в богатство и бедност, то ЦСКА е... любов! Поне за Диана и Велизар, които от днес носят обща фамилия - Драгомирови. 

Двамата избраха да се врекат във вечна вярност на днешната дата - 5 май, защото именно на нея, преди 70 години, е основан любимият им клуб ЦСКА

Снимка: cska.bg

"Червеният" отбор има огромна роля в животите на младото семейство. 

Двамата се запознават преди 8 години, именно на мач на ЦСКА. Тогава пламва любовта им, която точно преди година бе увенчана с годеж на... стадион "Българска армия". 

Днес те отново са тук, този път в ролята на булка и младоженец.

"Тук е нашият дом, тук е нашият храм, тук се запознахме и тук ще бъдем завинаги", разказа за bTV развълнуваният Велизар. 

Снимка: cska.bg

"Това е един от най-незабравимите дни в живота ми! ЦСКА е част от мен и ние сме част от него!", допълва го естествен вече госпожа Драгомирова.

Новото семейство бе посрещнато от стотиците фенове на "червените" около стадиона, които от ранни зори празнуват заедно със своите любимци юбилея на клуба. Всички те ги поздравиха от сърце за важната житейска стъпка и гарантираха, че виното бе... ГОРЧИВО!

Тагове:

ЦСКА сватба