на живо

Даниел Илиев си отмъсти на Деян Топалски (ВИДЕО и СНИМКИ)

Илиев взе реванш за загубата през 2016 г.

Lap.bg

Даниел Илиев си отмъсти на Деян Топалски за загубата през 2016 г. Младата звезда на българския кикбокс победи с технически нокаут 36-годишния си съперник на дългоочакваната бойна гала вечер в зала "Универсиада" в София.

За самата среща бяха предприети извънредни мерки за сигурност, тъй като Илиев е известен като един от най-ревностните фенове на футболния "Левски" и член на фракцията ултраси "София Запад". Топалски пък е върл привърженик на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

В зала "Универсиада" имаше около хиляда привърженици на двата столични гранда, а съперниковите агитки бяха разположени на две срещуположни трибуни. Сред феновете имаше 50 цивилни полицаи с мобилни камери. Повече от 100 души частна охрана се грижеха за правилното протичане на бойната гала вечер.

Снимка: Lap.bg

Илиев зарадва шумните си "сини" привърженици в зала "Универсиада" с технически нокаут в края на четвъртия рунд.

Преди това фенът на "Левски" бе по-активният на ринга, а в края на втория рунд прати в нокдаун големия си противник Деян Топалски, който също се радваше на бурна подкрепа от феновете на ЦСКА.

Своеобразното "вечно дерби" оправда очакванията за вълнуващи емоции, а футболните фенове създадоха неповторима атмосфера.