на живо

Даниел Лойд - една самотна футболна съпруга (СНИМКИ)

Футболните съпруги са сред най-известните жени по света. За всеки професионален футболист е гордост, а напоследък и задължение, да има до себе си прекрасна дама. В най-добрия случай тя трябва да е модел, по чиято красота да се захласват милиони други мъже.

Даниел Лойд е добре позната на най-верните футболни привърженици. Тя е от т. нар. група на "бившите футболни съпруги", които обаче продължават да са сред най-сексапилните представителки на нежния пол.

През лятото на 2014 година 31-годишната манекенка се раздели с английския футболист Джейми О'Хара, а последвалата кратка връзка с богаташа Георги Панайоту също не се оказа успешна и приключи доста бързо.

В момента Лойд, която има дете от брака с О'Хара, отново е сама, но надали за дълго, имайки предвид перфектното тяло, което показва в най-скорошната си фотосесия. Кандидатите за нейното сърце могат светкавично да се запътят към Бирмингам, където на 14 февруари Лойд бе забелязана с пуловер с надпис: "Нямам нужда от Валентин. Имам нужда от Валетино."