на живо

Де Лаурентис недоволен от съдийството

Президентът на Наполи изригна: "Да връчват титлата на Севиля"

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис реагира крайно след равенството (1:1) на неговия тим с Днипро в първата полуфинална среща от Лига Европа. Украинците изравниха резултата с гол от явна засада.

„Бесен съм. Голът, който ни вкараха бе от засада. Ако искат, направо да връчат титлата на Севиля. Иначе не мога да критикувам моите футболисти, защото те дадоха всичко от себе си.”, каза босът на неаполитанците.

Де Лаурентис все пак вярва, че Наполи ще играе финал в турнира, които ще им даде възможност да се класират в Шампионска лига.

Звездата на Наполи Марек Хамшик също не скри разочаровянието си от гафа на норвежкия съдия.

"Нищо не можем да направим, но не смятам, че беше толкова трудно да се види засадата в този епизод. Тя бе очевидна", сподели словашкият полузащитник.

"За съжаление, трябва да се примирим с това. Знаехме, че Днипро е организиран отбор. През второто полувреме доминирахме и можехме да водим с 3:0. Разочароващо е да допуснем такъв гол, но продължаваме да се борим. Сега Днипро има малко преимущество и мисля, че в Киев съперникът ще се опита да покаже същия футбол, както и днес. Изходът все още не е решен.”, добави Хамшик.