на живо

Дейвид Бекъм не изглежда така, както очаквахме

През 1998 г. изданието "FourFourTwo" опита да отгатне как ще изглежда една от големите английски футболни звезди днес

Reuters

Дейвид Бекъм ни изненада! При това доста приятно! Просто няма нищо общо с това, което очаквахме. 

Връщаме ви повече от 20 години назад - през 1998 г. Тогава английското издание "FourFourTwo" опита да отгатне как ще изглежда Бекъм през 2020 г. И резултатът беше следният:

Тогава англичанинът носи фланелката на "Манчестър Юнайтед", а кариерата му е в пика си. Вече има в колекцията си 2 титли на Англия и публиката на "червените дяволи" започва да разпознават бъдещия си любимец. В личен план всички говорят за връзката му с Виктория Бекъм от "Спайс Гърлс".

Само че от списанието не са такива оптимисти. 

"Нещата тръгнаха зле за плейбоя на "Манчестър Юнайтед", след като отборът му загуби титлата през 1998 г. и пропиля състоянието си, за да си купува гел за коса. Той вече е на 40 и се появява на терена заедно с ветераните на тима, докато си припомня славните дни. Пош Спайс (бел. а. - Виктория Бекъм), чиято музикална кариера също се провали, сега е дизайнер на дрехи за по-пълни дами", гласи информацията към снимката.

Обаче... изненада!

Бекъм изглежда по съвършено различен начин месеци преди своя 45-и рожден ден. Той е в перфектна форма и не я крие в социалните мрежи. Съпругата му Виктория наистина е дизайнер, но нейният бранд ѝ носи огромни приходи. Двамата са все още заедно и отглеждат 4-е си деца.

Тагове:

дейвид бекъм