на живо

Димитър Димитров: "Лудогорец" продава играчи, а още не е взел никого

Треньорът на шампионите заяви, че тимът разчита на не повече от 16-17 футболисти

Lap.bg

Наставникът на "Лудогорец" Димитър Димитров - Херо, коментира бъдещата селекция на разградчани след победата с 2:0 като домакин над литовския "Судува" в първи плейофен двубой от Лига Европа.

До затварянето на трансферния прозорец в Европа остават само 13 дни, а Херо беше категоричен, че в "Лудогорец" трябват нови попълнения, ако не сега, то поне през зимата.

"Продадоха се няколко човека, а никого не сме взели. Сега разчитаме на 16-17 футболисти. Ако не привлечем нови сега, ще вземем през зимата. Има дисбаланс", заяви Димитров.

Треньорът на шампиона на България също така предупреди футболистите си да не подценяват реванша, въпреки комфортния аванс след първата среща.

"Судува" е доста организиран тим, играят дълбоко в своята половина, на 35-ия метър. Неудобен тим. Можехме да вкараме и още. При нас имаше грешки, но съм доволен. "Судува" не е случаен противник, тъй като е отстранил три отбора. На реванша ще е трудно при ъгловите удари. Мачът не е завършил и трябва да сме максимално концентрирани", отбеляза Херо.