на живо

Пенев за Бербатов: По-възрастните го караха да пее македонски песни (ВИДЕО)

Стратега от Мировяне сподели пред bTV първите си впечатления от българина

Пенев за Бербатов: По-възрастните го караха да пее македонски песни (ВИДЕО)

Димитър Пенев е треньорът, който дава път на Димитър Бербатов в ЦСКА. В специално интервю за bTV Стратега от Мировяне сподели спомените си за първите крачки в големия футбол на нападателя и оцени предстоящото грандиозно шоу на националния стадион на 14 юни, което ще може да наблюдавате пряко по bTV Action от 18 ч.

"Най-доброто ми впечатление е, че винаги е усмихнат и мълчалив. Така се случи, че по-възрастните го подканяха: "аре бе, македонче, няма ли да изпеете вие една македонска песен", разкри в типичния си стил Пенев.

Според него футболните величия са се съгласили да посетят София най-вече заради Бербатов: "Плеяда от много известни в миналото футболисти ще дойдат в нашата страна. Това е много сериозна организация. Знаем на Стоичков невероятното тържество, вероятно и тържеството на Митко ще бъде толкова невероятно", добави специалистът.

В звездния тим на Бербатов, който ще се изправи срещу специалната селекция на Луиш Фиго, са Христо СтоичковКрасимир БалъковСтилиян ПетровМартин ПетровРоби Кийн, както и бившите му съотборници в "Манчестър Юнайтед" - Рио ФърдинандРайън ГигсНеманя ВидичПатрис ЕвраЕдвин ван дер СарПол Скоулс и Гари Невил.

В тима на португалеца рамо до рамо ще играят Яри Литманен, Иван КордобаГайска МендиетаДуайт ЙоркМаксуелНуно ГомешМичел СалгадоЙенс ЛеманРоберто КарлошДекоРобер ПиресПредраг МиятовичКристиан Карембьо и Давид Трезеге.