на живо

До Чикаго и напред (ВИДЕО)

Кубрат и Тервел Пулеви се готвят за нови изпитания на ринга

Тервел Пулев вече е в Чикаго, където в петък ще изиграе своя осми мач на професионалния ринг. Негов съперник ще бъде американският боксьор Тристан Джеймс. Само 8 дни по-късно му предстои още един двубой, този път в Германия. 

"Хората искат да знаят какво да очакват от срещата, но и ние не знаем. Адаптираме се в движение. Хубавото е, че сме опитни и аз, и моят треньор, и Кобрата като професионалист, успяваме да напипаме нещата", каза по-малкият от братя Пулеви пред bTV.

Генералният консул на България в Чикаго г-н Иван Анчев запозна родните боксьори с постиженията на българската общност във Ветровития град. На Кубрат, Тервел и техния треньор Борислав Бояджиев той подари книгата "Чикаго - българският град".

Пред bTV Кобрата разкри, че води преговори за двубой за световна титла в САЩ, може би в Чикаго.

"По важното в момента е, че водим преговори с някой по-сериозен противник, защо не за световната титла тук, в Щатите, може би Чикаго, за което ще се радвам най-много", каза Кубрат.

Пред служителите на консулството братя Пулеви потвърдиха, че ще присъстват на тържествената церемония по вдигането на българското знаме, която вече дванайсет години подред се провежда на всеки 3 март пред кметството на Чикаго.